Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

PERSBERICHTEN
TESTIMONIALS ARTEDU EN LA GRANDE MAISON
Testimonials bedrijven
Artedu gastenboek
INTERESSANTE SITES
M. DER KINDEREN

Testimonials bedrijven

Bedrijven

"In één middag van vertrouwd vasthouden, naar spannend loslaten.

Vaste zekerheden helpen ons in ons dagelijks werk. Dit geeft een gevoel van veiligheid, rust en vertrouwen. Elke dag wordt er, door een sterk veranderende markt, voortdurend een beroep op ons gedaan om nieuwe antwoorden te vinden en maatwerk te leveren. De oplossing hiervoor is niet alleen goed luisteren naar je markt, maar ook anders luisteren, anders dan gisteren. Hierbij is het nodig het oude en het vertrouwde los te laten. Hoe leer je dat? Onder leiding van Marloes, met de enige zekerheid van potlood en papier, ga je gedurende een middag met je ogen zoeken naar nieuwe en onbekende nog niet opgevallen ruimtes. Het zoeken en creëren van lijnen, zonder je ogen op het vertrouwde van alledag te laten rusten. En als je deze lijnen hebt gevonden leg je ze vast zonder naar het papier te kijken. Dit alles leidt tot verrassende resultaten. Laat los…, er ontstaat iets nieuws!!! Nadien is de wereld om je heen een beetje nieuw en veranderd". Randstad uitzendbureau

Citaten
Hieronder volgen enkele citaten van de medewerkers van Van Rossum & Partners over de indruk die het verblijf in de Auvergne op hen heeft achtergelaten. 

Andy Palmen over de zangcursus:
'Tijdens de trainingssessies weerkaatste de koepel van de basiliek zuiver de spontaan opgeroepen G-klank, lieten de cursisten hun maagdelijke membranen trillen en werden hier en daar tranen weggepinkt. De eerste dag onzeker, daarna vol zelfvertrouwen, werkten de cursisten toe naar een gevoel van groepscohesie, saamhorigheidsgevoel en onderlinge verbondenheid die haar weerga niet kent'. 


Frank van den Nieuwenhof over de cursus fotografie: 'Op zoek naar die ene foto die Ray Man of Anton Corbijn in een klap doet vergeten, hebben alle deelnemers aan de fotocursus vooral ontzettend veel plezier gehad'. 

John Roozen over de cursus
'Het schilderen en tekenen is niet voorbehouden aan een kleine groep verhevenen. U en ik kunnen het ook! Nou ja, dat is misschien ook weer wat overdreven. Maar dat je in drie ochtenden genoeg van het métier te pakken krijgt om ook de smaak te pakken te krijgen dat zal een aanzienlijk aantal VRP 'ers kunnen bevestigen.' 

Reclamebureau